Duikertje

MijnZwemscore

Banner
Laco zwembad Geldrop

InloggenInloggen


Inloggegevens opvragen

MededelingMededeling

Informatie Krokobill Zwem ABC

Hier geven wij je in het kort informatie over de organisatie en de unieke manier waarop Laco zwembad Geldrop, de kinderen opleidt voor het Krokobill Zwem ABC. Klik hier voor meer informatie.


HOERA, HOERA, we zijn zo blij! Eindelijk mogen de Zwem ABC lessen weer starten en zelfs al vanaf aanstaande dinsdag, 16 maart!

Betalen en compensatie
Zoals je hoogstwaarschijnlijk gezien hebt is de betaling/incasso voor de zwemles vanaf 1 januari 2021 tot heden, niet meer afgeschreven. De betaling voor de zwemles van april 2021 wordt begin april automatisch afgeschreven.

De halve maand maart 2021, geldt als compensatie voor de betaalde en gemiste halve maand december 2020.

Tegoeden en extra inhaalmogelijkheden
De eventueel openstaande tegoeden die je eerder hebt ontvangen en nog niet op hebt kunnen maken, kunnen worden ingehaald vóór 1 mei 2021. Deze lessen reserveer je op je persoonlijke pagina en kun je naast de normale zwemlessen extra inplannen. We zorgen ervoor dat er de komende periode zo veel mogelijk extra lesmomenten beschikbaar zijn om deze inhaallessen te plannen.

In de komende 2 weken zijn er dan ook op de verschillende dagen extra inhaalmogelijkheden gepland. Probeer om de inhaallessen die er nog staan bij uw kind zo snel mogelijk in te plannen (het is niet mogelijk om hier geld voor terug te krijgen aan het eind van de zwemlessen van uw kind).

Diplomatraining, proefzwemmen en diplomazwemmen
In de maand April is er op de dinsdagmiddagen weer diplomapakket voor de kinderen in brons, zilver of goud. Tijden zijn terug te vinden bij de receptie van het zwembad. Hopelijk kunnen we eind April weer voor het eerst het diplomazwemmen organiseren, dit zal dan zijn op dinsdag 27 april 2021.  

Contact

Laco zwembad Geldrop
Zwembadweg 13
5663 PL  Geldrop
T 040-2862708
E v.meeuws@laco.eu

Adresgegevens

Kamer van Koophandel 17065200
BTW nummer NL009088465B01
CBP meldingsnummer m1468583
Website www.lerenzwemmenbijlaco.nl/geldrop
Privacyverklaring

Socials

PLAN PLAN INTERNET BV © 2021